Hae Raamatusta

19.04.2020

"Sillä jokainen anova saa, ja etsivä löytää, ja kolkuttavalle avataan" (Matt. 7:8)

Tälle sivulle olen koonnut joitakin hyviä raamattuhakukoneita. Niissä on tarjolla lukuisia erilaisia raamatunkäännöksiä monille eri kielille. Raamatusta voi hakea jakeita sanahaulla ja vertailla niitä eri käännösten välillä.

Linkki ohjautuu uskonkirjat.net -sivustolle, jossa on suomenkielinen hakukone. Hausta löytyy esimerkiksi suomenkielinen Raamattu 1933/38 ja Biblia 1776, yleisimmät pohjoismaiset ja englanninkieliset käännökset, Lutherin käännös 1545 sekä muutama alkuteksti ja antiikin ajan käännös. Hakukoneella voi vertailla kolmea tekstiä rinnakkain.

Linkki ohjautuu koivuniemi.com -sivustolle, jossa on suomenkielinen hakukone. Hakuja voi tehdä ainoastaan suomenkielisestä Raamatusta 1933/38, mutta hakutuloksia voi vertailla Biblia 1776, Ruotsi 1917, King James Bible -käännöksiin.

Linkki ohjautuu biblegateway.com -sivustolle, jossa on englanninkielinen erittäin monipuolinen hakukone. Hausta löytyy yli 100 eri käännöstä kymmenille eri kielille. Hakukoneella voi vertailla viittä tekstiä rinnakkain.